Search
Close this search box.

Industriële slangen

Industriële slangen zijn onmisbaar in het productieproces. Samen met industriële koppelingen, zorgen de slangen ervoor dat de juiste onderdelen met elkaar verbonden zijn.

Er zijn een aantal zaken belangrijk voor goede slangen:

  • flexibiliteit
  • kwaliteit
  • duurzaamheid

 

industriële-slangen-

Kunststof industriële slangen

 

Er zijn verschillende soorten kunststof die worden gebruikt voor dit soort slangen. Het is afhankelijk van de toepassing welke soort het meest geschikt is. Enkele kunststof slangen die wij aanbieden zijn: polyamide slangen, slangen van polyethyleen, polyurethaan slangen en verbindingen van fluorpolymeer.

Onder de fluorpolymeer vallen onder andere kynar, PTFE, FEP en PFA slangen. Veel slangen kunnen ook voedselveilig worden gefabriceerd volgens de volgende normen: s FDA, (EU) No 10/2011, (EU) No 2023/2006, (EC) No 1935/2004, DM 21.03.1973.

 

Slangen per industrie

 

Slangen voor de industrie kom je in elke industrie tegen. Bijvoorbeeld in de automotive industrie, maar ook in food en beverage. Uiteraard zijn hier verschillen tussen welke slangen geschikt zijn, dus het is van belang om altijd goed te bekijken welk type slang voor een bepaald productieproces het beste past.

 

Industriële slangen kopen

 

Wij denken graag met u mee om tot een goede keuze te komen. Wij leveren daarbij graag subassemblies aan, waar de slangen onderdeel van zijn. Zo kunnen wij garanderen dat alles goed op elkaar aansluit en de verschillende onderdelen compatible met elkaar zijn.

Heeft u vragen over alle mogelijkheden van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

nl_NL