Search
Close this search box.

Flo Control

Flo-Control is een Italiaanse wereldwijd erkende fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige maar kosteneffectieve 2/2 en 3/2 magneetventielen en systemen. In-house realisatie van alle belangrijke onderdelen inclusief spoelen, klephuizen en andere bewerkte onderdelen, maakt een optimale controle op kwaliteit en leveringen mogelijk. Vanuit het noorden van Italië bedienen ze klanten over de hele wereld.

De kleppen en systemen die ze produceren zijn geschikt voor de meest agressieve gassoorten of vloeistoffen, maar uiteraard ook voor normaal water of lucht. Bovendien bieden ze complete manifolds waar ventielen in gemonteerd zijn. De aansluiting verloopt hierdoor een stuk gemakkelijker. Tot slot is Flo Control goed in het customizen van hun producten. Zo maken ze machines slimmer, kosten efficienter en verbruiken ze minder energie. Uiteraard hebben ze ook een lijn van ‘standaard’ kleppen of valves, die snel leverbaar zijn. Kleine aanpassingen aan deze standaard kleppen zijn mogelijk.

Heeft u vragen over Flo-control, of wilt u overleggen met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies. Onze technische specialisten kunnen een uitdaging van verschillende kanten bekijken en een unieke oplossing bedenken, hoe complex dan ook. We gaan dan in overleg met de specialisten van Flo Control en houden u stap voor stap op de hoogte van het technische proces.

Producten:

Magneetventielen

Website:

flo control
nl_NL