Search
Close this search box.

ITT Enidine

Enidine biedt een breed scala aan producten aan voor industriële toepassingen. Zoals producten voor industriële-, luchtvaart-, ruimtevaart-, defensie-, trein- en transportbedrijven. Enidine behoort tot de ITT groep die door middel van lean manufacturing en veel kennis wereldwijd zorgt voor nieuwe technologiën en zo de hoogste kwaliteit kan bieden voor hun klanten.

Techniek

Enidine biedt verschillende soorten hydraulische stootdempers voor alle toepassingen. Van compacte stootdempers tot stootdempers om een trein of een kraan rustig tot stilstand te laten komen, ze heeft de juiste stootdemper in het assortiment. Mocht u niet precies weten met welke snelheid uw voorwerp op de schokdemper afkomt kunt u kiezen voor een instelbare hydraulische demper zodat u zelf door middel van testen de juiste demping krijgt. Mocht u alle variabelen weten of de stootdempers parallel plaatsen zijn niet-instelbare stootdempers de beste keuze, zodat er niet problemen kunnen ontstaan bij een verkeerde instelling.

Voor het reguleren van een beweging die aangedreven wordt door een cilinder kan een rate control gebruikt worden. Een rate control, of remcilinder, zorgt voor een geleidelijke beweging.
Bij het tegengaan of het beperken van trillingen kunnen wire ropes gebruikt worden. Deze bestaan uit gedraaid staaldraad en kunnen door hun vormgeving trillingen dempen.
Indien er een situatie is waarbij er een schokdemper zit voor noodgevallen heeft Enidine ook de zogeheten ‘one-shot’ stootdempers. Deze stootdempers absorberen de energie, alleen dan comprimeert het materiaal en dat herstelt zich niet meer. De dempers kunnen daardoor slechts één keer gebruikt worden.

 

Enidine, breed scala aan producten voor industriële toepassingen.

Producten:

Stootdempers
Rate control
Trillingsdempers
Luchtbalgen

Website:

nl_NL