Search
Close this search box.

Bimba

Bimba is een innovatieve ondernemer die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van vele producten. Sinds de jaren ’50 ontwikkelen ze luchtcilinders, maar inmiddels produceren ze ook pneumatische, hydraulische en elektrische actuators, luchtverzorging en motion control. Het bedrijf is onderdeel van IMI Precision Engineering, een internationaal bedrijf waar meer dan 11.000 mensen werkzaam zijn. Ze vinden tevredenheid bij de klant belangrijk en tracht altijd een product aan te bieden dat voldoet aan de wensen van de klant. 

Techniek van Bimba

Bimba biedt verschillende producten aan, zoals de ISO 6432 en ISO 15552 cilinders in alle mogelijke maten. Bovendien hebben ze ook compacte cilinders, guided cilinders die tegen zijbelasting kunnen, zuigerstangloze cilinders en draaicilinders. Ook alle accessoires voor het bevestigen zijn aanwezig zodat u de cilinder gelijk kan inbouwen in uw toepassing.
Aangezien in steeds meer industriën ook elektrische actuators gebruikt worden hebben ze hier ook een breed aanbod in. Deze zijn ook verkrijgbaar als elektrische lineaire cilinders, zowel met als zonder zuigerstang.

Heeft u vragen over de producten van Bimba, of wilt u vrijblijvend overleggen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Pneumatische cilinders 

Elektrische cilinders

Website:

Voor meer vragen over deze producten kunt u vrijblijvend contact opnemen.

bimba
nl_NL