Search
Close this search box.
WELKOM BIJ ASTRO CONTROLS

Elektrische Cilinders en Actuators

De elektrische cilinder helpt u om bewegingen nog meer gecontroleerd te laten bewegen. Wij bieden een breed pakket met elektrische cilinders aan voor elke toepassing.

Zo zijn er laaggeprijsde elektrische actuatoren voor bewegingen die niet frequent bewegen, maar ook elektrische actuatoren die frequent gebruikt worden.

Bovendien zijn er qua kracht en snelheid ook veel verschillende mogelijkheden. Kijk op onze productpagina voor een overzicht van de verschillende types of neem contact met ons op.

MAC Valves Liquid Bullet Valve

Vloeistoffen vullen met een zeer precieze herhaalnauwkeurigheid? Dat is mogelijk met de MAC Liquid Bullet Valve. 

De Liquid Bullet Valve is een elektrisch magneetventiel dat geschikt is voor het precies doseren en vullen van vloeistoffen. Dit is mogelijk voor zowel kleine, als grote flows. 

Daarnaast wordt de innoverende techniek die afkomstig is van de Bullet Valve®, nu ook gebruikt voor het vloeistofventiel. Dat wil zeggen dat de schakeltijden zowel precies als herhaalbaar zijn. Hierdoor worden vloeistoffen gevuld met een buitengewoon precieze herhaalnauwkeurigheid. 

Over Astro Controls

Astro Controls vertegenwoordigt leveranciers in de automatiseringsindustrie die het belangrijk vinden om zich te onderscheiden van de concurrentie. Wij bieden technisch hoogwaardige producten op het gebied van betrouwbaarheid, snelheid en levensduur.

Onze fabrieken laten geen uitdaging onbenut. In samenwerking met onze partners bieden wij u graag een oplossing die speciaal is ontworpen voor uw applicaties.

Onze Sales Engineers zijn deskundig en ervaren, zodat ze uw applicaties goed kunnen begrijpen en een passende oplossing kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel ons op 0172 – 42 42 47. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

nl_NL