Wilt u ook besparen op perslucht?

Energie- en CO2-besparing, we zijn er allemaal druk mee bezig. Maar hoe makkelijk is het als dat ook nog eens gepaard gaat met kostenbesparing op inefficiënte perslucht? Vele stoffilter gebruikers zijn al over naar de MAC pulse valves voor het reinigen van de filters. Naast energiebesparing door het reduceren van perslucht zorgen deze ventielen voor een betere reiniging en een langere levensduur van de filters. Wist u dat we deze ventielen ook in een Atex uitvoering hebben? Hierdoor heeft u geen externe aansturing meer nodig. We komen graag vrijblijvend bij u langs om u de voordelen voor te leggen en berekenen graag met u de ROI (doorgaans 6-12 maanden). Zo ziet u gelijk hoe uw cost of ownership naar beneden gaat! U helpt het milieu en u bespaart, een betere combinatie kunnen we u niet bieden.