PHD Inc.

PHD Inc. has been active in the industry since 1957. What started with a business in pneumatic cylinders, is het nu een bedrijf dat wereldwijd bekend is in de industrie. Tegenwoordig biedt PHD een breed scala aan producten aan, zoals lineaire cilinders, grippers, slides, clamps, draaicilinders en multi-motion actuators. Ook bieden ze customized oplossingen aan voor hun klanten, al zit tussen de 136 product series die ze hebben vaak al een passende oplossing.

Ze onderscheiden zich door robuste producten aan te bieden die een lange levenscyclus hebben. Langer dan die van de concurrenten, waarbij de prestaties gelijk blijven gedurende de levensduur. Daarnaast biedt het van oorsprong Amerikaanse bedrijf software en internetapplicaties aan die het gebruik van hun producten vergemakkelijken.

PHD is werkzaam in veel industrieën. Bijvoorbeeld de medische industrie, verpakkingen, glas industrie, automotive, voedsel industrie tot de robotica. Meer weten over hun producten en diensten? Bekijk de onderstaande video. Op de website van PHD zelf zijn nog meer informatieve video’s te vinden.

Heeft u vragen over de grippers en cilinders, of wilt u sparren met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs op locatie en geven vrijblijvend advies.

Producten:

Website:

phd inc
en_US