Grijpers van PHD voor de medische industrie

grijper-phd
[:nl]

PHD Inc. maakt al 60 jaar producten van topkwaliteit, gericht op de wensen van de klant. Zo zijn er speciale cilinders ontwikkeld voor MRI-scanners. Deze modules kunnen volledig in RVS 316 worden uitgevoerd. Daarnaast worden er verschillende soorten grijpers ontwikkeld, zowel elektrisch als pneumatisch. Ze worden gebruikt voor toepassingen, zoals het regelen van de doorlating van de bloedstroom naar de patiënt. Door het afsluiten van de slang is er geen contact met het bloed. Daarnaast worden de grijpers ook gebruikt voor het steriel grijpen van reageerbuisjes met een minimale kracht om beschadiging te voorkomen. PHD Inc. produceert ook een breed scala aan elektrisch aangedreven cilinders, die volledig naar wens kunnen worden geproduceerd.

[:en]

PHD Inc. maakt al 60 jaar producten van topkwaliteit, gericht op de wensen van de klant. Zo zijn er speciale cilinders ontwikkeld voor MRI-scanners. Deze modules kunnen volledig in RVS 316 worden uitgevoerd. Daarnaast worden er verschillende soorten grijpers ontwikkeld, zowel elektrisch als pneumatisch. De grijpers zijn ook voor de medische industrie mogelijk.

Zo worden de grijpers voor de medische industrie gebruikt voor vele toepassingen, zoals het regelen van de doorlating van de bloedstroom naar de patiënt. Door het afsluiten van de slang is er geen contact met het bloed. Daarnaast worden de grijpers ook gebruikt voor het steriel grijpen van reageerbuisjes met een minimale kracht om beschadiging te voorkomen. PHD Inc. produceert ook een breed scala aan elektrisch aangedreven cilinders, die volledig naar wens kunnen worden geproduceerd.

Medische grijper
Grijper uit PET en RVS

Kijk ook op de website van PHD voor meer informatie.

[:]
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
en_US