BiS Valves

BiS Valves is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogwaardige componenten die geschikt zijn in de petrochemie en in de offshore. In deze industriën worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en de werking, vandaar dat BiS zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van producten die aan deze eisen voldoen. Zo voldoet het volledige productieproces aan de ISO 9001:2008 norm, wat de kwaliteitscontrole garandeert. De BiS componenten kunnen geleverd worden met verschillende certificaten. 

Producten

Bis Valves componenten voor petrochemie en offshore produceert onder andere ventielen die geschikt zijn voor voor verschillende vloeistoffen en gassen. Veel ventielen van BiS Valves worden al standaard in Stainless Steel 316 geleverd. Ook leveren ze ventielen die geschikt zijn bij drukken tot ca. 700 Bar. Daarnaast heeft BiS een breed aanbod van hoogwaardige (Safety) Relief Valves, Check Valves, Needle Valves en Shuttle Valves.

BiS is met name actief in de olie- en gasindustrie. Door de eerder genoemde ISO normen waaraan ze voldoen, kunnen ze leveren aan industrieën waar de kwaliteitseisen hoog zijn. Download hier een product catalogus.  

Producten:

Pneumatische ventielen
(Safety) Relief Valves
Check Valves
Needle Valves
Shuttle Valves

Heeft u vragen over de producten van BiS? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bis valves
nl_NL