Bimba

Bimba is een innovatieve ondernemer die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van vele producten. Daaronder vallen pneumatische, hydraulische en elektrische actuators, luchtverzorging en motion control. Bimba is onderdeel van IMI Precision Engineering, een internationaal bedrijf waar meer dan 11.000 mensen werkzaam zijn. Bimba vindt tevredenheid bij de klant belangrijk en tracht altijd een product aan te bieden dat voldoet aan de wensen van de klant. 

Techniek

Bimba biedt verschillende producten aan, zo heeft Bimba ISO 6432 en ISO 15552 cilinders in alle mogelijke maten. Bovendien heeft Bimba ook compacte cilinders, guided cilinders die tegen zijbelasting kunnen, zuigerstangloze cilinders en draaicilinders. Ook alle accessoires voor het bevestigen zijn aanwezig zodat u de cilinder gelijk kan inbouwen in uw toepassing.
Aangezien in steeds meer industriën ook elektrische actuators gebruikt worden heeft Bimba hier een breed aanbod in. Deze zijn ook verkrijgbaar als elektrische lineaire cilinders, zowel met als zonder zuigerstang.

Producten:

Pneumatische cilinders 

Elektrische cilinders

nl_NL