MAC Liquid Bullet Valve in actie op de beurs!

macliquidvalve

Afgelopen week was Astro Controls aanwezig op de Precisiebeurs in de Brabanthallen. Tijdens deze beurs hebben wij meerdere demo’s van onze producten tentoongesteld. De MAC Liquid Bullet Valve was daar één van. De Liquid Bullet Valve is een elektrisch magneetventiel dat geschikt is voor het precies doseren en vullen van vloeistoffen. Dit is mogelijk voor zowel kleine, als grote flows. Dat wil zeggen dat de schakeltijden zowel precies als herhaalbaar zijn. Hierdoor worden vloeistoffen gevuld met een buitengewoon precieze herhaalnauwkeurigheid. 

Meer wilt weten over de techniek van de MAC Liquid Bullet Valve? Klik dan hier voor het volledige artikel.

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
nl_NL